طلوع اقتصاداقتصاد ایران در حال طلوع دوباره است
سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد

این نوشیدنی سرطان کبد را افزایش می دهد

مطالعه روی بیش از ۹۰ هزار زن یائسه نشان داد کسانی که حداقل یک نوشیدنی شیرین شده با قند در روز می‌نوشند در مقایسه با کسانی که کمتر از سه نوشیدنی در ماه می‌نوشند، ۷۸ درصد بیشتر در معرض خطر قرار دارند.
کد خبر: 3622
زمان انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۶ بعد از ظهر -

به گزارش پایگاه خبری طلوع اقتصاد، مطالعه روی بیش از ۹۰ هزار زن یائسه نشان داد کسانی که حداقل یک نوشیدنی شیرین شده با قند در روز می‌نوشند در مقایسه با کسانی که کمتر از سه نوشیدنی در ماه می‌نوشند، ۷۸ درصد بیشتر در معرض خطر قرار دارند.

دکتر «شیوهانگ ژانگ»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، گفت: «یافته‌های ما نشان می‌دهد که نوشیدنی‌های شیرین شده با قند یک عامل خطر بالقوه برای سرطان کبد هستند.»

او گفت: «اگر یافته‌های ما تأیید شود، کاهش مصرف نوشیدنی‌های شیرین گازدار ممکن است به عنوان یک شیوه بهداشت عمومی برای کاهش بار سرطان کبد باشد.»

برای این مطالعه، محققان داده‌های مربوط به ۹۰۵۰۴ زن یائسه بین رده سنی ۵۰ تا ۷۹ سال را جمع‌آوری کرد. شرکت کنندگان پرسشنامه‌ها را در اواسط دهه ۱۹۹۰ تکمیل کردند و به طور متوسط به مدت ۱۸ سال تحت نظر بودند.

بیشتر بخوانید:

برای دیدن و مطالعه دیگر اخبار حوزه اقتصادی اینجا کلیک کنید

در مجموع، ۲۰۵ زن در طول پیگیری به سرطان کبد مبتلا شدند.

این مطالعه نشان داد زنانی که حداقل یک نوشابه در روز می‌نوشیدند، در مقایسه با زنانی که هرگز این نوشیدنی‌ها را مصرف نمی‌کردند یا کمتر از سه نوشابه در ماه می‌نوشیدند، ۷۳ درصد بیشتر در معرض خطر بودند.

محققان خاطرنشان کردند که نوشیدنی‌های شیرین شده با قند ممکن است منجر به افزایش خطر ابتلاء به چاقی و دیابت نوع ۲ شود که هر دو از عوامل خطر سرطان کبد هستند. این نوشیدنی‌ها همچنین در اختلال در پاسخ به انسولین و تجمع چربی در کبد نقش دارند.

بنر تبلیغاتی

نوشته شده توسط:

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − چهار =