طلوع اقتصاداقتصاد ایران در حال طلوع دوباره است

بررسی چگونگی و محل درآمد بانک تجارت

کد خبر: 3825
زمان انتشار: ۲۱ تیر ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۵ قبل از ظهر -

به گزارش پایگاه خبری طلوع اقتصاد،

یکی از موضوعات مهم در سالهای اخیر برای بانک‌های تجاری ، موضوع محل درآمد آن‌هاست. چراکه بانک‌های تجاری بعضاً با حضور در املاک و بنگاه‌داری ناسالم اقدام به درآمدزایی کرده و با توجه به ممنوع شدن آن‌ها از طرف قانون‌گذار، باز به این کار مبادرت می‌کنند.

به گزارش بانکداری ایرانی، بانک تجارت به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین و مهم‌ترین بانک بخش خصوصی ایران از چهار طریق کسب درآمد می‌کند . در حقیقت، بر اساس خدمات قابل‌ارائه به مشتریان بر اساس عقود و ضوابط بانکداری اسلامی در چهار بخش عمده درآمدزایی داشته و به‌صورت حرفه‌ای رفتار می‌کند.

بیشتر بخوانید:

برای دیدن و مطالعه دیگر اخبار حوزه اقتصادی اینجا کلیک کنید

– خدمات کارمزدی یا همان خدمات الکترونیک که عبارت‌اند از ارائه خدمات بانکداری اینترنتی، پرداخت اینترنتی و خدمات اینترنتی کارت، تلفن‌بانک، همراه بانک، انواع کارت‌های بانکی و کیف پول الکترونیکی، حواله بین‌بانکی سانتا و پایا، خدمات پرداخت در نقطه فروش )IPG, POS.)

– خدمات سپرده‌ای که عبارت‌اند از افتتاح سپرده قرض‌الحسنه پس‌انداز، سپرده قرض‌الحسنه جاری، سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت، سپرده سرمایه‌گذاری بلندمدت و انواع طرح‌های سپرده‌ای برای مشتریان.

– ارائه تسهیلات و تعهدات که عبارت‌اند از اعطای تسهیلات در بخشه‌ای کشاورزی و صنایع تبدیلی، صنعت و معدن، ساختمان، خدمات و پیمانکاری و بخش بازرگانی. همچنین صدور انواع ضمانت‌نامه‌ها و گشایش اعتبار اسنادی داخلی ریالی برای مشتریان.

– ارائه خدمات ارزی به مشتریان که عبارت‌اند از افتتاح سپرده قرض‌الحسنه جاری و پس‌انداز و سپرده مدت‌دار ارزی برای مشتریان. همچنین خریدوفروش ارز، صدور گواهی حساب مشتریان، ارائه خدمات جهت گشایش اعتبار اسنادی و حواله‌های ارزی، صدور انواع ضمانت‌نامه‌های ارزی و …

<div id="mediaad-NkMGn" ></div>

– درامد از محل سرمایه‌گذاری‌های مورداشاره بانک مرکزی

بر همین اساس درامد سه‌ماهه منتهی به ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ این بانک ۱۴۰ هزار و ۳۲۴ میلیارد ریال بوده که اتفاقاً بر اساس همین چهار دسته بوده و قابل‌اثبات است که در حوزه‌های دیگر فعالیت نداشته است.

– درآمد از محل تسهیلات این بانک مبلغ ۱۰۹ هزار و ۸۰۷ میلیارد ریال درامد از محل ۱۳ سرفصل تسهیلات دهی داشته است.
– درامد از محل سپرده‌گذاری مبلغ ۱۳ هزار و ۷۷۴ میلیارد ریال بوده است.
– درآمد از محل سرمایه‌گذاری و اوراق بدهی شش هزار و ۹۷۰ میلیارد ریال بود.
– درآمد از محل کارمزد مبلغ ۱۵ هزار و ۶۳۰ میلیارد ریال بوده است.
– درامد ارزی بانک (این مبلغ ذیل تسهیلات آمده و نباید مجدداً جمع شود)مبلغ چهار هزار و ۵۸ میلیارد ریال بوده است.

بر اساس موارد فوق مشخص می‌شود که بانک تجارت در حوزه درآمدزایی بر اساس قوانین عمل کرده و برخلاف بانک‌های دیگر به موضوع بنگاه‌داری و املاک نپرداخته است.

بنر تبلیغاتی

نوشته شده توسط:

اشتراک گذاری