به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد، اگرچه Nike هنوز انگیزهی دقیق خود را از این خرید افشا نکرده است، اما برخی از کاربران توئیتر مدعی شدند که هدف از این اقدام صدور زیردامنههای ENS در آیندهی نزدیک ازسوی نایک خواهد بود.
نایک میتواند به دارندگان برخی از توکنهای غیرقابل تعویض (NFT) یا داراییهای دیگر امکان ثبت زیردامنههایی با اسم شخصی خود و پسوند «dotswoosh.eth» بدهد. (برای مثال: kate.dotswoosh.eth)
Carolyn Davidson گرافیستی بود که لوگوی بینظیر Nike را در سال ۱۹۷۱ طراحی کرد و تنها ۳۵ دلار برای آن دستمزد گرفت. خرید این دامنهی جدید ازسوی نایک بهارزش ۱۹.۷۱ ETH را میتوان به نوعی ادای احترام این شرکت به وی دانست.
بیشتر بخوانید:
برای دیدن و مطالعه دیگر اخبار حوزه اقتصادی اینجا کلیک کنید

اقدامات Nike در فضای رمز ارزها
RTFKT علاوه بر dotswoosh.eth درحال حاضر مالک ۹ دامنهی انتخاب نام اتریوم دیگر تحت عناوین: artifacts.eth ،rtfkt.eth ،skinvial.eth ،drmos.eth ،mintvial.eth ،dreamos.eth ،spacedrip.eth ،dripcoin.eth و m2tekno.eth میباشد.
اقدامات اخیر نایک برای خرید این ENSها گویای استراتژی بزرگتری است که این شرکت ممکن است در آینده آن را اجرایی کند. برای مثال دامنهی Mint Vial میتواند ارجاعی به مجموعه NFT اتریومی CloneX Mint Vial باشد که با سوزاندن هر توکن امکان ضرب آواتارهای منحصربهفرد CloneX فراهم خواهد شد.
دامنهی Space Drip نیز به NFTهایی به همین نام اشاره دارد که در آن به دارندهی کفشهای دیجیتالی امکان خرید نسخهی فیزیکی آنها را خواهد داد. Skin Vials نیز پلتفرمی است که میتوان ظاهر شخصیتهای مجموعه NFT جدید CryptoKick را تغییر داد.
<div id="mediaad-NkMGn" ></div>Nike در سال گذشته تصمیم به ثبت نامهای تجاری «Nikeland»، «Just Do It» و «Jumpman» برای طیف وسیعی از محصولات و اپلیکیشنهای متاورسی خود گرفت. این تولیدکنندهی بزرگ کالاهای ورزشی همچنین از داراییهایی که اقدام به استفادهی غیرمجاز از لوگوی انحصاری آن بر محصولات وب۳ خود کرده بودند، شکایت کرد.