طلوع اقتصاداقتصاد ایران در حال طلوع دوباره است

برنامه تولید ۳۰۰ هزار خودروی اقتصادی بعد از آغاز واردات

کد خبر: 6316
زمان انتشار: ۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۴ بعد از ظهر -

به گزارش پایگاه خبری طلوع اقتصاد،

با گذشت بیش از ۷ ماه از تصویب واردات خودرو، آیین نامه اجرایی واردات خودرو بالاخره در وزارت صنعت اصلاح و روند ثبت سفارش به گفته سخنگوی این وزارتخانه آغاز شده است. روز گذشته هم جماران خبر داد که هفت شرکت پارس خودرو، سایپا، مکث موتور، خودروسازی فردا، آرین موتور پویا، سایپا سیتروئن و کرمان موتور واردات خودرو را پس از تایید مدارک لازم از سوی نهادهای مربوطه آغاز خواهند کرد.

حالا امروز منوچهر منطقی معاون صنایع حمل و نقل وزیر صنعت در یک نشست خبری حاضر شد تا به سوالات خبرنگاران درباره واردات خودرو پاسخ دهد.

او با اعلام اینکه در آئین نامه اولویت با خودروهای زیر ۱۰ هزار یورو است، گفت: شرکت‌هایی که قصد واردات این خودروها را دارند در اولویت قرار گرفته اند که در حال حاضر حدود ۱۰ شرکت هستند، البته خودروهای وارداتی صرفاً چینی نیستند کره‌ای و ژاپنی هم هستند.

بیشتر بخوانید:

برای دیدن و مطالعه دیگر اخبار حوزه اقتصادی اینجا کلیک کنید

به گفته منطقی، هر خودروساز باید سراغ یک برند برود زیرا در این صورت قدرت چانه زنی افزایش می یابد وقتی دو خودروساز با هم سراغ یک برند بروند سرشان کلاه می‌رود.

او با بیان اینکه قطعاً خودروهای اقتصادی که وارد کشور می شوند قیمت اقتصادی ندارند، بنابراین فرایند توسعه و تولید خودروی اقتصادی را در داخل گذاشته‌ایم، افزود: با نرخ فعلی دلار می‌توان گفت که یک خودروی اقتصادی ۶ هزار دلار با قیمت ۲۰۰ میلیون تومان به دست مصرف کننده خواهد رسید.

منطقی به ساخت داخل هم اشاره کرد و گفت: در قوانین جدید خودرو که در حال تدوین است ساخت‌داخل باید بالای ۵۰ درصد باشد و فناوری کلیدی داشته باشد تا برای تولید روش‌های مختلفی داشته باشیم.

به گفته او در مجموع ۹۰ هزار خودرو وارد و با انتقال فناوری ۳۰۰ هزار خودروی اقتصادی در داخل تولید خواهد شد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر اینکه اگر خودروهای وارداتی در بازار عرضه می‌شد قیمت سرسام آور افزایش نمی یافت، افزود: باید خودروها در بورس عرضه شوند تا قیمت‌ها افزایش پیدا نکند. عرضه در بورس کنترل قیمت را بهتر می‌کند.

منطقی در مورد تأثیر تحریم‌ها بر واردات خودرو، گفت: برخورد با تحریم بر عهده واردکننده است و قطعاً راهی برای دور زدن آن پیدا خواهد کرد.

بنر تبلیغاتی

نوشته شده توسط:

اشتراک گذاری