رییس کمیسیون حقوقی و قضایی خانه صنعت استان کرمان در همین زمینه با اشاره به فهم متفاوت از قوانین و آسیب های آن به اقتصاد کشور گفت: پیشنهاد می شود نظام پایش و ارزیابی اجرای قوانین برای تمامی کارشناسان حتی در پایین ترین سطوح اجرا شود زیرا می تواند صنعت کشور را نجات دهد.
سعید جمشیدیجم روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کارشناسان مجریان اصلی قانون هستند که با اجرای نظام پایش و ارزیابی برای آنان، هر فردی متوجه بار مسئولیتی امضا و تصمیم خود میشود؛ ضمن آنکه اجرای نظام تشویق و تنبیه در کشور، موجب کمک به صنعت خواهد شد.
وی اظهار داشت: صنعتگران سربازان جنگ اقتصادی هستند که تولید و اشتغال به عنوان سنگر آنان محسوب می شود و هدف ما این است که به این سربازان کمک کنیم تا سنگرهای خود را در دفاع از کشور حفظ کنند.
بیشتر بخوانید:
برای دیدن و مطالعه دیگر اخبار حوزه اقتصادی اینجا کلیک کنید
با برخی قوانین مواضع خودی را هدف گرفتیم

رییس کمیسیون حقوقی و قضایی خانه صنعت استان کرمان گفت: متاسفانه در سال های اخیر به این امر کم توجه بودیم و با وضع برخی قوانین و مقررات مواضع خودی را مورد هدف قرار دادیم.
وی تصریح کرد: اگر از صنعتگران پرسش شود همه به این نکته اشاره خواهند کرد که ما بیشتر مشکلاتمان از قوانین، مدیران و اقدامات داخلی است و نه عوامل خارجی.
جمشیدی جم ادامه داد: صنعتگران اذعان دارند که ما گرچه در وضع قوانین بالادستی مشکلی نداریم یا مشکلاتمان کمتر اما در اجرای این قوانین و پیاده سازی آنها مشکلات متعددی وجود دارد که آثار آن در صنعت کشور مشاهده می شود.
<div id="mediaad-NkMGn" ></div>وی تاکید کرد: این درحالی است که ارتباط بین قانوندانان و قانونخوانان ما کم شده است.
رییس کمیسیون حقوقی و قضایی خانه صنعت استان کرمان در این زمینه توضیح داد: هر فردی به تناسب تجربه، شخصیت و محل خدمت خود، قانون را تفسیر می کند که این تفسیر قانون ممکن است آثار سوء بر اقتصاد، صنعت و تولید کشور، درآمدهای ملی و دولت و صادرات و واردات ما بگذارد.
وی تاکید کرد: لذا خلاءهای موجود در این زمینه ها باید برطرف و با اجرایی کردن نظام پایش و ارزیابی، همه زمینه حل موانع را از پیش رو برداشت و هم نظام تنبیه و تشویق را بخوبی پیاده سازی کرد.