- تاکید شورای عالی بورس بر ادامه عرضه خودرو – تابناک
- قیمت ۱۵ عدد تخم غاز ۳۰۰ هزار تومان!
- بررسی آمار مرکز آمار ایران در مورد نرخ تورم دی ماه
- توزیع بنزین معمولی و یورو ۲ در کلانشهرها ممنوع شد – تابناک
- خودروی فرسوده باید از رده خارج شود
- هر گونه عرضه رانتی خودرو ممنوع است – تابناک
- ۲ پیشبینی از بازار طلا و سکه در هفته آینده
- پژوهش نوعی سرمایه گذاری است
- کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۲ در کمیسیون تلفیق تصویب شد – تابناک
- فیلمی از آتش گرفتن اتوبوس مدرسه
- مذاکره با شرکت چینی برای ساخت ترمینال فرودگاه امام – تابناک
- بررسی علت کمبود گاز و تعطیلیها
- هشدار / این غذاها برای کودکان سم است!
- قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۱ – تابناک
- شرایط ویژه عرضه خودروهای لاکچری به بورس
کمیته فنی برای بازنگری شاخصهای تعدیل سهماهه سوم و چهارم ۱۴۰۰ به نتیجه نرسید
به گزارش پایگاه خبری طلوع اقتصاد،
تجدیدنظر درباره شاخصهای تعدیل سهماهه سوم و چهارم ۱۴۰۰ و شیوه تعیین حقالزحمه خدمات نظارت مهندسان مشاور در صدودوازدهین نشست شورای گفتوگو مطرح و بررسی شد و اعضا به این نتیجه رسیدند که با توجه به قابل اندازهگیری بودن این شاخصها، کمیته فنی به همت دبیرخانه شورای گفتوگو شکل بگیرد و موضوع را بررسی و ارقام نهایی را برای تصمیمگیری در اختیار اعضای شورا قرار دهد.
به همین منظور نشست تخصصی برگزار شد؛ اما به نتیجه نرسید و در نهایت قرار شد موضوع مجدد در صحن اصلی شورا مطرح شود. در این نشست با وجود دعوت از معاون سازمان برنامهوبودجه که به طور مستقیم با این موضوع در ارتباط است، دعوت شد که حضور پیدا نکرد.
خواسته اصلی پیمانکاران، بازنگری درباره شاخصهای تعدیل سهماهه سوم و چهارم سال ۱۴۰۰ و تسریع در ابلاغ شاخصهای تعدیل سه ماهه اول ۱۴۰۱ از سوی سازمان برنامهوبودجه است. به اعتقاد آنها شاخصهای تعدیل تعیین شده در مقایسه با میزان تورم، پایین است.
بیشتر بخوانید:
برای دیدن و مطالعه دیگر اخبار حوزه اقتصادی اینجا کلیک کنید
بازبینی در شاخصهای اعلام شده سه ماه سوم و چهارم ۱۴۰۰، حذف ضرایب پیمان، اصلاح بخشنامه تعدیل که مربوط به ۲۰ سال قبل است، اصلاح محاسبه شاخص رشته و ابلاغ شاخص مجزا برای تجهیز کالا و ابلاغ شاخصهای تعدیل به صورت ماهانه با توجه به نوسانات ماهانه که بسیار زیاد است، پیشنهادهایی است که از سوی شرکتهای پیمانکاری دنبال میشود.

متناسب با آنچه در این نشست از سوی بخش خصوصی و نمایندگان سازمان برنامهوبودجه که حضور داشتند، عنوان شد، محمد اسکندری، مدیر کارگروه شورای گفتوگو تاکید کرد: چنانچه این مسئله از طریق شورای گفتوگو حل نشود، موضوع را در کمیته حمیات از کسبوکار که نمایندگان سه قوه حضور دارند، مطرح و پیگیری میکنیم. البته رویکرد دبیرخانه شورای گفتوگو درباره حل هر چالش و مشکلی، استفاده از شیوه تعاملی است.
او به ماده ۲۴ قانون بهبود مستمر محیط کسبوکار اشاره و تاکید دارد: دولت مکلف است به ممنظور شفافسازی سیاستها و برنامههای اقتصادی و برای حفظ ثبات این حوزه هرگونه تغییر سیاست و رویه اقتصادی را در زمان مقتضی و قبل اجرا اعلام کند. رعایت این بند قانونی همواره یکی از مطالبات جدی بخش خصوصی است. از طرفی رعایت ماده ۲ و ۳ همین قانون نیز به طور جدی پیگیری میشود؛ اینکه دولت پیش از سیاستگذاریهای خود در بخش اقتصاد با تشکلهای تخصصی و بخش خصوصی مشورت کرده و نگاههای مشورتی آنها را دریافت کند.
مدیر کارگروه شورای گفتوگو از طرح دوباره این دو موضوع در صحن اصلی شورای گفتوگو سخن گفت و افزود: علیرغم جلسات متعدد در بحث فنی موضوع هنوز اختلاف نظر وجود دارد. در بخش شکلی موضوع نیز مشخص شد که همچنان تصمیمات بر اساس سیر قانونی انجام نمیشود.
او اختلافات موجود را ناشی از کارغیرکارشناسی و اقدامات غافلگیرکننده دولت دانست که به معنای عدم اجرای قانون بهبود مستمر محیط کسبوکار است.
- دفتر تجاری اتاق مشترک ایران و قزاقستان در آلماتی افتتاح میشود
- جامعه ایران وارد مرحله برگشتناپذیر شده است
- اجرای کالابرگ در صورت عدم استقبال مردم، متوقف میشود
- صادرات خشکبار ۷۰ درصد کاهش یافت
- مشکل صدور مجوز برای حفاری شبکه گاز صنوف آلاینده بیرجند برطرف شد
- مشکلات فعالان اقتصادی توسط بسیج تجار پیگیری میشود
- اعضای انجمن نظارت بر دهمین دوره انتخابات اتاقهای سراسر کشور معرفی شدند
- قطع حاملهای انرژی برای صنایع مخاطرهآمیز است
- نگاه فعالان بازار سرمایه به حمایت ۳۰۰ تومانی خودرو
- فرهاد تقوامنش عضو هیئت مدیره «وبشهر» شد